Baltijas mednieku portāls - Mednieku forums. Viss medībām - www.hunters.lv

BALTIJAS MEDNIEKU PORTĀLS

Doties uz saturu 

Padziļinātā meklēšana
  • Ātrās saites
    • Neatbildētajos ierakstos
    • Aktīvās tēmas
    • Meklēt
  • Forumi
  • Lietotāji
    • Komanda
  • BUJ
  • Ienākt
  • Reģistrēties
  • Meklēt
  • Ienākt
  • Reģistrēties
  • Sākumlapa MEDĪBAS Trofejas, virtuve, zvēri
  • Meklēt
    • Pulkstens: 24 Jan 2021, 16:02
    • Visi laiki ir UTC+02:00

Medījuma gaļas sagatavošana

Moderātori: 12345, mga, jukox, duplets

Pievienot komentāru
  • Print view
Padziļinātā meklēšana
123 posts
  • Lapa 10 no 13
    • Doties uz lapu:
  • Iepriekšējais
  • 1
  • …
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Tālāk
Profila attēls
Verino
Medību vadītājs
Medību vadītājs
Ieraksti: 3738
Pievienojās: 01 Apr 2008, 11:40
Atrašanās vieta: Latvijas vidus Daugavas krasts

Re: Medījuma gaļas sagatavošana

  • Quote

Publicētautors: Verino » 03 Okt 2012, 14:34

Re kur par nelielām naudiņām, var tik pie medījumu recepšu e-grāmatas. :roll:

Nomedī, pagatavo un apēd!

http://www.zvaigzne.lv/lv/gramatas/kata ... rd_cat_id=

.
Pielikumi
11842..jpg
11842..jpg (47.08 KiB) Apskatīts 2795 reizes
Manā prātā var būt tikai trīs attaisnojami iemesli, lai kādai radībai izņemtu dzīvību.
1. Lai to apēstu.
2. Ja tas grib apēst tevi.
3. Ja tas grib apēst to, ko apēst gribi tu.
Uz augšu
Profila attēls
Verino
Medību vadītājs
Medību vadītājs
Ieraksti: 3738
Pievienojās: 01 Apr 2008, 11:40
Atrašanās vieta: Latvijas vidus Daugavas krasts

Re: Medījuma gaļas sagatavošana

  • Quote

Publicētautors: Verino » 04 Nov 2012, 18:54

Te var novilkt pdf grāmatiņu - 50 рецептов для охоты и рыбалки.

http://rybalkasverdlov.at.ua/stylePlayground.html
Pielikumi
0445908.jpg
0445908.jpg (23.84 KiB) Apskatīts 2726 reizes
Manā prātā var būt tikai trīs attaisnojami iemesli, lai kādai radībai izņemtu dzīvību.
1. Lai to apēstu.
2. Ja tas grib apēst tevi.
3. Ja tas grib apēst to, ko apēst gribi tu.
Uz augšu
Profila attēls
semjonoff
Medību vadītājs
Medību vadītājs
Ieraksti: 845
Pievienojās: 21 Apr 2008, 01:22
Atrašanās vieta: Latgalistāna

Re: Medījuma gaļas sagatavošana

  • Quote

Publicētautors: semjonoff » 14 Jan 2013, 17:00

Eu, kā notušēt kuiļa smaķeli?
RTO - pidari!
Uz augšu
Profila attēls
Verino
Medību vadītājs
Medību vadītājs
Ieraksti: 3738
Pievienojās: 01 Apr 2008, 11:40
Atrašanās vieta: Latvijas vidus Daugavas krasts

Re: Medījuma gaļas sagatavošana

  • Quote

Publicētautors: Verino » 14 Jan 2013, 21:27

Vari mēģināt tā no sirds, pieliekot ķiplokus un muskatriekstu. Bet tā riktīgi, līdzēs vienīgi šnabis un tādā daudzumā, lai atslēdz ožas un garšas receptorus ... ;)
Manā prātā var būt tikai trīs attaisnojami iemesli, lai kādai radībai izņemtu dzīvību.
1. Lai to apēstu.
2. Ja tas grib apēst tevi.
3. Ja tas grib apēst to, ko apēst gribi tu.
Uz augšu
Profila attēls
Artemis
Dzinējs
Dzinējs
Ieraksti: 43
Pievienojās: 14 Apr 2008, 02:25

Re: Medījuma gaļas sagatavošana

  • Quote

Publicētautors: Artemis » 14 Jan 2013, 23:57

neslikti to specifisko smaržu noņem gaļas paturēšana sarkanvīna marinādē IMHO, protams var arī mērcēt vieglā etiķ(citron)ūdenī, bet tad būs pasausa.
ar to muskatriekstu no sirds nu nez.. bet ķiplokus gan daudz.
Uz augšu
Džonis.
Medību vadītājs
Medību vadītājs
Ieraksti: 1176
Pievienojās: 01 Apr 2008, 10:10

Re: Medījuma gaļas sagatavošana

  • Quote

Publicētautors: Džonis. » 15 Jan 2013, 08:27

Par šo tēmu ir labs topiks paralēlajā pasaulē: http://www.medniekiem.lv/discussion/3627/lv/
Labākie līdzekļi - >12 stundu nomērcēšana kefīrā vai svaigi spiestā ābolu sulā. Protams, nevajag mērkt iekšā veselu vepri uzreiz, bet līdz 5cm biezos atplēvotos gabalos.
Uz augšu
Profila attēls
Verino
Medību vadītājs
Medību vadītājs
Ieraksti: 3738
Pievienojās: 01 Apr 2008, 11:40
Atrašanās vieta: Latvijas vidus Daugavas krasts

Re: Medījuma gaļas sagatavošana

  • Quote

Publicētautors: Verino » 15 Jan 2013, 12:09

Var viņu mērkt kur grib un kā grib, tāpat no tā odiera pilnībā vaļā tikt nevar. Ir tikai viena iespēja to nesajut - kuili riestā neaiztikt. Viss pārējais, variācijas par un ap tēmu.
Neesmu gan pats ar kuili tā mēģinājis, bet varbūt var līdzīgi, kā ar buka piegaršas nodzīšanu. Kad gaļa ir pannā apšmorēta, uzlej kārtīgu glāzi konjaka un tad aizdedzina. Maisa kamēr beidz degt. Tik jāuzmanās to darot, liesmu pa pus metru var uzsist. Bet te jau jāsāk domāt, vai tāds pasākums rentējas, ja nu špannis gaļas, daudz konjaka vajadzēs. ;) Bet tā, kā jau rakstīja, ka jebkuras gaļas mērcēšanai - marinēšanai, visai laba ir pašu spiesta ābolu sula, jo īpaši, no antonovka šķirnes āboliem.
Manā prātā var būt tikai trīs attaisnojami iemesli, lai kādai radībai izņemtu dzīvību.
1. Lai to apēstu.
2. Ja tas grib apēst tevi.
3. Ja tas grib apēst to, ko apēst gribi tu.
Uz augšu
Džonis.
Medību vadītājs
Medību vadītājs
Ieraksti: 1176
Pievienojās: 01 Apr 2008, 10:10

Re: Medījuma gaļas sagatavošana

  • Quote

Publicētautors: Džonis. » 15 Jan 2013, 13:10

Verino rakstīja:..uzlej kārtīgu glāzi konjaka un tad aizdedzina..


:o uz tādu grēka darbu man roka neceltos ... :o
Uz augšu
Profila attēls
Verino
Medību vadītājs
Medību vadītājs
Ieraksti: 3738
Pievienojās: 01 Apr 2008, 11:40
Atrašanās vieta: Latvijas vidus Daugavas krasts

Re: Medījuma gaļas sagatavošana

  • Quote

Publicētautors: Verino » 20 Aug 2013, 18:23

Ne gluži par medījumu gaļu, bet tāpat, daudz noderīgu recepšu. :roll:

http://www.fotoreceptes.lv/
Manā prātā var būt tikai trīs attaisnojami iemesli, lai kādai radībai izņemtu dzīvību.
1. Lai to apēstu.
2. Ja tas grib apēst tevi.
3. Ja tas grib apēst to, ko apēst gribi tu.
Uz augšu
depo
Kandidāts
Kandidāts
Ieraksti: 13
Pievienojās: 07 Nov 2011, 13:37

Re: Medījuma gaļas sagatavošana

  • Quote

Publicētautors: depo » 20 Aug 2013, 18:46

pirms šmorēšanas, gaļu sagriez, iemet katlā, uzlej ūdeni, kad sāks nenormāli putot, nolej to ūdeni nost, gaļu nomazgā un tālāk dari ko gribi, smaka pazudīs pa 90 pročiem.
Uz augšu

Pievienot komentāru
  • Print view
123 posts
  • Lapa 10 no 13
    • Doties uz lapu:
  • Iepriekšējais
  • 1
  • …
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Tālāk

Atgriezties uz “Trofejas, virtuve, zvēri”

Iet uz
  • MEDĪBAS
  •    Medību inventārs
  •    Medību paņēmieni un ieteikumi
  •    Medību stāsti
  •    Medību bildes
  •    Trofejas, virtuve, zvēri
  • IEROČI
  •    Medību ieroči
  •    Sporta ieroči
  •    Optika
  •    Munīcija
  •    Remonts, apkope
  •    Naži, loki, arbaleti u.c.
  • AR MEDĪBAM SAISTĪTAS TĒMAS
  •    Sacensības
  •    Izstādes
  •    Juridiskie jautājumi
  •    Transports
  •    Medību suņi
  •    Mūsu veikals
  •    Viedokļu apmaiņa
  •    Riga Shooting Center
  •    Foruma jautājumi
  •    Literatūra
  • ZINĀŠANAI
  •    AKTUĀLI
  •    PAR FORUMU
  •    MEDNIEKAM BŪT IZDEVĪGI

Kurš ir online

Pašlaik šo forumu skatās: No registered users lietotāji un 1 viesis

  • Sākumlapa
  • Visi laiki ir UTC+02:00
  • Dzēst visus foruma cookies
  • Komanda
  • Uzzināt vairāk
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited Color scheme created with Colorize It.
Style by Arty